Semmi közöm hozzá!

Posted by on 26 már 2017 | Tagged as: MLM siker, Online hálózatépítés, Online MLM, Passzív jövedelem

Na, ez azért így nem teljesen igaz!

Mégis csak van hozzá annyi közöm, hogy hat évvel ezelőtt megkóstoltam egy különleges kávét. Azonnal eldöntöttem, hogy a világon mindenkivel meg kell ismertetnem, mert a kávé olyan finom, és a hozzáadott ganoderma gyógygomba kivonatnak annyi pozitív tulajdonsága van az egészségünkre, hogy erről mindenkinek tudnia kell. Ezt mindenkinek meg kell kóstolnia, ki kell próbálnia, és döntse el mindenki maga, hogy a tapasztaltakkal mit tud kezdeni.

Nos, ez hat évvel ezelőtt történt.

Azóta sem változott a véleményem, a ganodermás kávét rendszeresen fogyasztom, mert így minden nap élvezhetem a ganoderma gyógygomba áldásos hatásait. Ezt a különleges kávét a malajziai DXN cég állítja elő, mely a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata.Termékeit 180 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap. Hat évvel ezelőtt lehetőséget kaptam ettől a cégtől, hogy megismerjem, és megismertessem a világ bármely táján élő kávézó emberekkel ezt a csodálatos gyógynövényt. Ingyenes weboldalakat kaptam, és ezeken a weboldalaimon keresztül a világon már tíz ország fogyasztói ismerhették meg általam a ganoderma gyógygombát. A DXN meg is jutalmaz azért, hogy népszerűsítem a termékeit. Folyamatosan emelkedő jutalékot fizet ezért nekem, és a hozzám csatlakozó törzsvásárlóknak is, akik elégedettek termékeinkkel, és szintén tovább ajánlják azokat. Valójában nem is tudom hogyan jutottam el a ganodermás kávéüzletemmel egészen Mexikóig!

dxn-orszagok

Képzeld, ma beléptem a DXN-től kapott webirodámba, és volt nagy boldogság! Egy amerikai törzsvásárlómnak, aki már több, mint egy éve rendszeresen vásárolja ganodermás termékeinket, van egy mexikói regisztrálója. Bizonyára elégedett volt a termékeinkkel, ezért ő is tovább ajánlotta. Így történhetett, hogy a hálózatomban immár 10 ország elégedett törzsvásárlói fogyasztják a ganodermás kávét.

dxn-orszagok-mlm

Végül is mit számít, miért csatlakoztak!

A lényeg, hogy egy csodálatos gyógygombát, és annak pozitív hatásait ismertethetem meg a világon bárkivel. Nekem bevált. Megosztom mindenkivel a tapasztalataimat. Neked csak el kell döntened, hogy mit kezdesz az információkkal. Eldöntheted, hogy kedvezményes áron akarsz hozzájutni a termékeinkhez, vagy megosztod ismerőseiddel is ezt az élményt, így passzív jövedelemhez juthatsz, amivel megalapozhatod a jövődet, nyugodt békés öregkort teremthetsz magadnak.

Szeretnéd kipróbálni, és másokkal is megismertetni ezt a csodálatos gyógynövényt?

Regisztrálj csapatunkhoz!

Minden segítséget megkapsz hozzá, hogy sikeres legyél az üzletedben.

A jócselekedet mindenkit boldoggá tesz. Megosztásodat köszönjük!

Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

*