Webkonferenciáim

Created by on 19 máj 2017 | Tagged as:

Webkonferenciáim, amit DXN munkatársaknak tartottam

Nagy megtiszteltetés egy DXN vezető számára, ha felső vezetőitől felkérést kap webkonferencia megtartására. Az online munkatársi konferencia nem csak a csapatom tagjai, hanem az egész DXN hálózat magyar nyelven beszélő munkatársai számára elérhetők. Egy ilyen előadáson megmutathatod magad, elmondhatod és átadhatod gondolataidat a munkatársaknak, ezzel segítheted a munkájukat. Mióta elértem a gyémánt vezetői szintet, ilyen felkérést kaptam már két alkalommal, amit szívesen vállaltam.

A webkonferenciák felvételét megnézheted az alábbi videókban.

*

2016. szeptember 22. webkonferenciám témája, hogyan tudsz gyorsan haladni az üzletedben? Egy módszert ismertettem a DXN munkatársakkal, amivel bárki könnyedén elkészítheti rövid, vagy hosszú távú üzleti tervét, megtervezheti csapata vagy jövedelme növekedését, de a jutalomutazásához szükséges feltételek megteremtését is.

webkonferencia-csikosilona-stardiamond

Tervezd meg az utazásodat!

*

2016. június 23. webkonferenciám témája, hogy mennyire fontosak kommunikációnkban a jól feltett kérdések, és még inkább, hogy figyeljünk a válaszokra, partnereinkre. A hallottak alkalmazásával nem csak az üzletünkben érhetünk el jó eredményeket, de a magánéletünkben is kiválóan hasznosíthatjuk.

webkonf_jun_23_980

A miért miértje, avagy kérdésből sosem elég?

 

 

A jócselekedet mindenkit boldoggá tesz. Megosztásodat köszönjük!

Comments are closed.