Neked is sikerülhet?

Created by on 21 dec 2015 | Tagged as:

5 + 1 tanács, mit tegyél, hogy sok pénzt keress, és sikeres legyél a DXN-nel

5+1

1.

Regisztrálj 5000 forintért a rendszerünkbe.

Regisztrációdért cserébe mindenre kiterjedő, komplett online hátteret kapsz ahhoz, hogy felépítsd saját, nemzetközi vállalkozásodat, több száz órányi képzési anyaggal, videókkal, automata hírlevél és videóküldő rendszerrel, autoresponderrel, marketing eszközökkel és még sok-sok üzletépítést segítő anyaggal. Ingyenesen igényelhetsz saját, kész weboldalakat, áruval feltöltött webáruházzal, akár 22 nyelven. Mentorod segítségével megtanulhatod az eszközök alkalmazását, amivel saját tempódban, minden kényszerítő tényező nélkül építhetsz fel egy világra szóló, saját kávéüzletet. Valamint egy életen át kedvezményes, törzsvásárlói áron juthatsz egészséges termékeinkhez. A felépített üzleted örökölhető, jelöld meg a kedvezményezettet. Ezzel is bebiztosíthatod szeretteid jövőjét.

2.

Minden hónapban vásárolj 100 pont (PV) értékben egészséges, ganodermás, DXN termékeket.

Ezt nagyon egyszerű teljesíteni, mivel akár egy személy, vagy egy kisebb család havi termékfogyasztásával könnyedén el lehet érni a 100 pontot. Ennyi szükséges ahhoz, hogy teljesítsd a jutalékjogosultságodat. (Én ezt az első perctől kezdve minden hónapban megcsináltam, mert tényleg komolyan gondoltam, hogy meg akarom változtatni az életemet.)

Mennyibe kerül ez neked?

Ha gyorsan akarod megváltoztatni az anyagi helyzetedet, akkor havonta kb. 15-20 ezer forintot szánj a termékekre. Ezt tekintheted úgy is, mintha bérleti díjat fizetnél egy olyan vállalkozásba, amivel bebiztosítod magad a hátralévő életedre. Nem szükséges, hogy a te pénzedet fektesd be, mert magad köré gyűjthetsz néhány vásárlót, akinek fontos az egészsége, vagy sok pénzt akarnak keresni, és az első hónapokban kiszolgálod őket a termékekkel. Az ő vásárlásaikkal lazán teljesítheted ezt a feltételt. (Szinte mindenki, így én is ezt csináltam az első pár hónapban. Később már a jutalékomat vásároltam le. Ha nincs olyan ismerősöd aki kávézik, akkor felejtsd is el, hogy belevágj ebbe az üzletbe!)

3.

Fogyaszd és használd rendszeresen a DXN termékeket, amit megvásároltál.

Ahhoz, hogy másoknak is hitelesen tudd ajánlani a ganodermát tartalmazó termékeket, szükséged lesz arra, hogy saját tapasztalataid legyenek a termékekkel kapcsolatban. A DXN termékeket rendszeresen fogyasztók már az első hetekben megtapasztalhatják a ganoderma pozitív hatásait, ezért szívesen ajánlják majd ismerőseiknek is. Üzleted gyorsabban épül, ha nyilvánosan fogyasztod a termékeket, pl. a munkahelyeden, vagy otthon, az ismerőseid, rokonaid, barátaid előtt, de bármelyik kávézóban kérhetsz forró vizet, hogy elkészítsd magadnak a ganodermás kávédat.

4.

Mondd el ismerőseidnek, rokonaidnak a terméktapasztalataidat, beszélj nekik arról, hogy miért kezdted el fogyasztani a DXN termékeket, és miért vágtál bele a DXN kávéüzletbe, mit akarsz elérni vele, mik a céljaid. Gyűjts magad köré olyan embereket, akik ezt a néhány egyszerű lépést képesek megtenni a saját és a családjuk életének jobbá tételéért.

Sokan fognak majd úgy tekinteni rád, mint egy “csodabogárra”, lesznek, akik le akarnak beszélni az üzletről, erre készülj fel! Lehet, hogy csak féltenek, mert valamikor nagyon sok pénzzel beléptek egy hálózatba, már veszítettek pénzt MLM üzletben, vagy ismernek valakit, akinek az ismerőse veszített. Nincs mitől féltsenek, ezzel az üzlettel legfeljebb 5000 forintot veszíthetsz. Ennyi a belépési díj, hogy elkezdd építeni a jövődet. Az is lehet, hogy akik féltenek, kevés, vagy téves információval rendelkeznek a hálózatépítésről, és ők nem tudják elképzelni magukról, hogy képesek lennének felépíteni egy világra szóló üzletet. Nem tudják elképzelni, hogy sikerük érdekében képesek lennének megtenni azt, amit te megteszel, hogy heti néhány órát fektessenek a jövőjükbe. Ismered ugye, a jó magyar közmondást, miszerint “dögöljön meg a szomszéd tehene is”?

Ezek a negatív gondolkodású emberek, azon vannak, hogy visszahúzzanak az ő szintjükre.

Kerüld messzire a társaságukat! Légy határozott, ne hagyd magad eltántorítani a céljaidtól! Keresd inkább a hozzád hasonló, pozitív gondolkodású, önmagáért és családjáért tenni akaró, változni és változtatni képes emberek társaságát! Ők lesznek a legjobb munkatársaid, vagy vásárlóid, akik csatlakoznak hozzád, és követnek téged.

Meglátod, gyökeresen megváltozik majd az életed és pozitív fordulatot vesz!

5.

Kérd a mentorod segítségét! Mindig számíthatsz rá, hiszen anyagi érdeke is fűződik hozzá, hogy te is sikeres legyél és jól érezd magad az üzletedben.

Számodra még lehet, hogy most szokatlan az, hogy a vezetőd, mentorod segít neked az előrelépésedben. A hagyományos munkahelyen az az általános gyakorlat, hogy a vezetőidnek, főnökeidnek nem fűződik érdeke a te előrelépésedhez, ami nyilvánvaló, hiszen mindannyian féltik a pozíciójukat. Az MLM-ben a mentorod csak akkor lehet sikeres, ha segít neked abban, hogy egyre magasabb szintet érj el a saját üzletedben.

Azt azért tudnod kell, hogy helyetted senki nem fog dolgozni!

És nyaggatni sem fog senki azért, hogy dolgozz. Minden munkatársunkat felnőtt emberként kezelünk, mindenki maga dönti el, hogy mit akar elérni az üzletben, és azt mennyi idő alatt. Nem foglak keresni, de te bármikor fordulhatsz hozzám segítségért. Van aki fizetés-, vagy nyugdíj-kiegészítésként megelégszik havi pár tízezer forinttal, de vannak olyan munkatársaink is, akik ennél sokkal többre, százezres, milliós nagyságrendű jövedelemre, mellette jutalomutazásokra, nagyobb elismerésre vágynak, és már ők is elérték céljaikat.

Te bármelyik kategóriába tartozol, a DXN-nel minden álmodat valóra válthatod. Ez csak rajtad és a befektetett munkádon múlik!

+1

Légy kitartó! Tanulj, képezd magad folyamatosan!

A DXN nem ígér azonnali meggazdagodást, ellentétben néhány hálózatépítő céggel, akik arra ösztönzik a hozzájuk csatlakozókat, hogy nagyon nagy értékű csomagokat vásároljanak, (akár erejükön felül, sokszor hitel igénybevételével) vagy léptessenek be embereket, és munka nélkül, hátradőlve várják a “sültgalambot”. Ha rám hallgatsz, addig nem költesz pénzt, amíg nem jövedelmező az üzleted! Sokan azért csalódnak az MLM-ben, a hálózatépítésben, mert nagyon sok pénzt fektetnek bele, az eredmény pedig szinte mindig elmarad.

Nekem is van rengeteg ilyen ismerősöm.

A DXN-hez minimális befektetéssel csatlakozhatsz, szinte minden képzésünk elérhető tagjaink számára ingyenesen, online, vagy csekély költséggel. Ha követed az 5+1 tanácsot, stabil üzletet építhetsz, és folyamatosan emelkedő jutalékoddal elérheted a teljes anyagi függetlenséget.

Csatlakozásomkor a mentoromtól kaptam ezt az 5 + 1 tanácsot, amit most megosztok veled.

Hónapról-hónapra rendszeresen követtem, mert bíztam benne. Ő akkor már elérte a gyémánt igazgatói szintet, volt tapasztalata az üzletépítésben és bármikor segítségre volt szükségem, bizalommal fordulhattam hozzá, szívesen segített. És így van ez a mai napig.

Ezzel a pár egyszerű lépéssel már én is elértem a Star Diamond – gyémánt vezetői – szintet, ami azt jelenti, hogy hat sikeres munkatársam van, aki csapatának élén elérte a Star Agent – első vezetői – szintet.

Az elején még számomra is olyan hihetetlen volt, hogy egyszer eljutok idáig. Azóta van olyan munkatársam, aki két év alatt lett gyémánt szintű vezető. Nagyon hálás vagyok Mentoromnak, Bussy Sanyinak, aki már Gold Diamond vezető, és velem együtt nyolc munkatársamnak segített, hogy gyémánt vezetők lehessünk. Büszke vagyok rá, hogy  az ő csapatában lehetek.

Mindenkit más-más cél vezérel.

Ma már biztos vagyok abban, hogy a DXN-nel bárki sikeres lehet, és megvalósíthatja álmait, csak akarni kell.

csikosilona-dxn-star-diamond2

Ha úgy érzed, hogy ezt a néhány, egyszerű lépést képes vagy megtenni annak érdekében, hogy jobbá váljon a saját és szeretteid élete, töltsd ki a jelentkezési adatlapot!

csatlakozzmost

anyabanya-mutat

A jócselekedet mindenkit boldoggá tesz. Megosztásodat köszönjük!

Comments are closed.