Mire vársz? Félsz, hogy pénzt is kereshetsz?

Posted by on 10 sze 2011 | Tagged as: DXN Kávék, DXN Üzlet

Untitled 11Naponta kapok olyan leveleket, melyek gyors pénzkeresési lehetőséget kínálnak a neten. Csak fizessek be 50 dollárt, 100 ezer Ft-ot, vagy vegyek meg egy 200 ezer Ft-os belépő csomagot, nem kell csinálnom semmit, még dolgoznom sem kell, csupán még 2-3-7 olyan embert kell találnom akik ugyanúgy, mint én, befizetik ezeket a pénzeket. Azután nyugodtan ülhetek a babérjaimon, és dől hozzám a pénz!!! Milliók… már az első hónapokban!

Ember! Hol élsz? Te még hiszel a mesékben? Melyik világban, melyik földrészen tapasztaltad, hogy egy fikarcnyi munka nélkül, befektetés nélkül bármilyen anyagi haszonhoz juthatnál? Kevés MLM-es tapasztalatom van, de reálisan látom a világot. Pilótajáték… erről már hallottam! Az a fontos, hogy embereket beszervezz magad alá, és az ő befizetéseikből a vezetők majd szépen részesednek, neked meg jutnak a morzsák! – ha addigra meg nem szűnik a cég… Még terméket sem kell eladnod, csak győzz meg pár ismerősödet, hogy ez mekkora buli. Köszönöm ezekből nem kérek!!!

Ismétlem: r e á l i s a n  látom a világot! Munka nélkül, termék nélkül, azonnal, ne várj senkitől, semmilyen jövedelmet!

Majd, ha megdolgoztál érte… ha kipróbáltad a terméket… ha Neked bevált… ha tapasztalataidat elmeséled ismerőseidnek… vagy megosztod azokat akár idegenekkel is… ha olyan termékről van szó, amit szinte mindenki és minden nap fogyaszt… ha egy évtizedek óta piacon lévő, sikeres, leinformálható cég áll a háttérben… aki jelen van a világ több száz országában… több millió törzsvásárlóval… akiben bízhatsz, hogy mindig ki fog fizetni… ahol minden segítséget megkapsz, hogy sikeres legyél… Igen! Ez már MLM!!!

Ismétlem: csak próbáld ki a terméket… úgy, mint én… Vedd meg fogyasztói áron, még csatlakoznod sem kell, de lehetsz törzsvásárló is, így azonnal kedvezményes áron juthatsz hozzá az egyébként is elérhető árú termékeinkhez.

BIZTOS VAGYOK BENNE, hogy pár doboz kávé elfogyasztása után Te is csatlakozni fogsz! És, ha még némi munkádat is odateszed, sikeres üzletépítő válhat belőled. Próbáld ki, győződj meg a termék jótékony hatásáról először, és dönts később! Még nekem sem kell hinned, higgy a saját tapasztalatodban!

Mire vársz? Félsz, hogy pénzt is kereshetsz vele?

http://www.immunerositokave.dxn.hu

A jócselekedet mindenkit boldoggá tesz. Megosztásodat köszönjük!

Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

*