Megvalósult álom, nyugodt öregkor

Posted by on 02 jul 2017 | Tagged as: DXN Üzlet, MLM siker, Passzív jövedelem

Aki úgy gondolta, hogy sokkal többet érdemel az átlagosnál (Igen, ez én vagyok!)

Egy szép tavaszi napon pottyantott a gólya a tehetősebb parasztemberektől bérelt, alföldi kisvárosvégi vályogházba. Egyszerű munkásemberek, postás és szőnyegszövő szülők gyerekeként, petróleumlámpa és fúrt kút mellett cseperedtem. Szomszéd gyerekekkel a közeli bányató partján gyűjtöttünk kavicsokat, és botra kötözött damillal horgásztuk a naphalakat, kergettük a békákat. Azóta már tudom, hogy a béka a bőség szimbóluma. :)

Iskolába már a saját, felújított kis parasztházunkból indultam. Szüleim gondoskodó szeretettel igyekeztek megalapozni a jövőmet. A sok nélkülözés, pénztelenség azonban kamaszkoromra elválasztotta őket egymástól, így csonka családban, apa nélkül kezdtem meg középiskolai tanulmányaimat. Anyukám mindent megtett, hogy többre vigyem mint ő, taníttatott, hogy legyen belőlem “valaki”. Akkoriban még az érettségi, és mellette néhány szakma csak a kiváltságosoknak adatott meg.

Lázadó kamaszként azonban én inkább teljes családra, biztonságra, anyagi jólétre vágytam.
Érettségi előtt otthagytam az iskolát, és saját családot alapítottam, munkába álltam, hogy én teremthessem meg magamnak a biztos anyagi hátteret. Néhány év alatt kiderült, hogy rossz döntést hoztam, közben a házasságom zátonyra futott, anyagilag a béka feneke alatt voltam. (már megint a béka) Visszaültem az iskolapadba, leérettségiztem, lett három szakmám, így kaptam egy átlagosan fizető állást. De ennél többre, jobbra vágytam, ezért az első adandó alkalommal elfogadtam egy új munkát, kedvezőbb fizetéssel. Azt hiszem, ekkor nőttem fel igazán!

Több száz kilométerre kerültem a családi fészektől. Magam mögött hagytam szülővárosomat, és azokat, akik már fiatalon beletörődtek abba, ami van. Szerettem a munkámat, elég jó fizetést kaptam, de nagyon magányos voltam. Múltak az évek, családra, biztonságra vágytam. Végre rám talált a boldogság, majd néhány év múlva új feladatot kaptam. Már a saját gyermekem jövőjére is gondolva családi vállalkozást indítottunk. Háziasszony voltam, anya, feleség, és vezető a vállalkozásunkban. A folyamatos fejlődésért sokat tanultam, tanfolyamokra jártam, képeztem magam, hogy egyre jobb legyek. Igazán jó közmondás, hogy aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni. Így volt ez velünk is. Pillanatnyilag jól éltünk, de ahhoz nem elég jól, hogy a jövőnket, a biztonságos idős korunkat meg tudjuk alapozni, félretenni nem tudtunk. Volt lakásunk, autónk, de ezért kora reggeltől késő estig dolgoztunk. Nem volt hétvégénk, pihenés, nyaralás, hiányzott a szabadság.

Úgy éreztem, hogy ennél sokkal többet érdemlek!

Ekkor pottyant ölembe a szerencse, és a csészémbe a DXN ganoderma kávé. Egy barátnőm mutatta meg a kávét, és az üzleti lehetőséget. Olyan hihetetlennek tűnt, hogy ezzel a munkával el lehet érni álmaimat. Szeretem a kihívásokat, hát belevágtam! Ahogy telnek az évek, egyre nagyobb meggyőződéssel és hittel vezetem a kávéüzletemet. Folyamatosan képzem magam, rengeteg segítséget kapok, és sokat tanulok a vezetőimtől, nagyszerű példaképek vannak előttem. Rengeteg új barátom, támogatóm van, akikkel együtt örülhetek a sikereknek. Látom a csapatom, a munkatársaim fejlődését, és nagy öröm számomra, hogy ezt sok szeretettel, másokat segítve céljaik elérésében, az én segítségemmel érhették el.

Ezekben az országokban vannak csatlakozóim, akik a saját üzletüket építik:

dxnorszagaim


Kitartó munkámmal, lépésről lépésre, egyre magasabb vezetői szintet érek el.
Star Diamond vezetőként egyre közelebb kerülök álmaim megvalósításához, az egészséges, nyugodt öregkor, a szabadság, a saját és családom biztonságos jövője megteremtéséhez.

Már félig tele a pohár, de mindig újabb kihívások várnak rám! Célom, hogy minél több munkatársamnak segíthessek magasabb vezetői szintet elérni, mert akkor vagyok boldog, és léphetek előre, ha Te is jól érzed magad a saját kávéüzletedben. Érted teszem, mert, ha neked jó, elégedett vagy a jövedelmeddel és segítek neked sikereket elérni, attól leszek még sikeresebb.

idezetes1

Kinek mit jelent a siker? Egészséget? Anyagi biztonságot? Szabadságot? Elismerést? Nyugodt öregkort? Vagy éppen mindet egyszerre? Bármelyiket elérheted az én kávémmal!

Ha elégedetlen vagy a jelenlegi életeddel, te is többre vágysz, szeretettel várunk a DXN nagy családjában! Szívesen segítek, hogy megvalósítsd álmaidat.


Csatlakozz hozzánk!

legjobbalkalom

A jócselekedet mindenkit boldoggá tesz. Megosztásodat köszönjük!

Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

*