Külcsín, vagy belbecs? – DXN ganoderma kávé vs. Organo Gold

Posted by on 19 máj 2017 | Tagged as: DXN Kávék, Saját tapasztalatok és mások véleménye

dxnkave-vs-organogold

Mostanában történt, hogy a reggeli órákban megcsörrent a telefonom. Egy izgatott hangú hölgy volt a vonal túlsó végén, és arról érdeklődött, hogyan lehet DXN kávét vásárolni.

Javasoltam, – ha még nem törzsvásárlónk – segítek egy néhány percig tartó, ingyenes regisztrációt elvégezni, hogy kedvező áron vásárolhasson, és budapesti lévén, közeli átvételi helyen, a Központi Irodában azonnal hozzájuthat. Míg töltöttem az online regisztrációs lapot, elhadarta, hogy eddig az Organo Gold kávéját itta, de már megunta, és elege van, hogy olyan sokat kell várni, amíg az ismerőse eljuttatja hozzá, és most éppen kifogyott a készlete, ezért gyors megoldást keres, de most éppen nincs ideje elmenni átvenni a terméket. Tudok-e valami megoldást?

Az ember, ha nem kapja meg időben az üzembiztos reggeli ébresztőjét, bizony az nagyon elronthatja az egész napját.

Szívesen segítek az embereknek, ezért felajánlottam, hogy – mivel közel van hozzám a DXN Shop, ahol át lehet venni a megrendelt terméket, és a hölgy munkahelye sem nagy távolság tőlem – átveszem, kifizetem helyette és eljuttatom hozzá hamarosan személyesen. Nagyon örült a megoldásnak.

Megtörtént a regisztráció, rákérdeztem milyen kávét kér. Egy doboz Black Coffee-t választott és közben arról érdeklődött, hogy mi a véleményem róla. Nem akarom befolyásolni, mindenkinek más az ízlése – mondtam, a Black Coffee nekem túl markáns, ezért hat éve én a lágyabb ízű Cream Coffee-t fogyasztom. Nekem az jött be leginkább, az is cukormentes. Akkor ő is azt kér – válaszolta. Visszakérdeztem, hogy döntse el ő melyiket szeretné, azt mondta, kipróbálja, legyen Cream Coffee. A megrendelésről és regisztrációról azonnal megérkezett hozzá a visszaigazolás, majd megszakítva munkámat, ebédidőmben elugrottam a DXN Shopba, hogy átvegyem a kávéját, és elszállítottam a megadott címre. A hölgy alkalmazottja átvette, kifizette a számlán szereplő összeget, majd udvarias gesztusként otthagytam a Black Coffee-ból egy tasak kóstolót.

Másnap korán reggel, éppen az első kávémat kortyolgattam, amikor váratlanul megcsörrent a telefonom. A szám ismerős volt, a tegnapi hölgy hívott. Másodperc töredéke alatt átvillant gondolatomban, hogy milyen figyelmes, most akarja megköszönni, milyen gyorsan eljuttattam hozzá a kávéját. Felvettem a telefont, ám ekkor jött a hideg zuhany! – Köszönés, bemutatkozás nélkül zúdította rám haragját. Hölgyem, mi ez amit hozott nekem?! Ezt egy százforintos boltban is megvehettem volna! Tele van E sz*rokkal, hol van ebben a ganoderma? Hogy lehet ilyet reklámozni, eladni? – hadarta. – Már amikor megrendeltem is elcsodálkoztam rajta, hogy milyen olcsó, én 10 ezer forintért szoktam venni a másikat – jött a sztereotípiákkal.

Aki ismer, tudja rólam, hogy végtelenül türelmes természetem van, és mivel évtizedek óta emberekkel foglalkozom, ezért óriási empátiával rendelkezem. Nem vágtam a szavába, és mikor szóhoz hagyott jutni, csak annyit mondtam, hogy nagyon sajnálom, ha így gondolja, nekem és több millió embernek a világon más a véleményünk. Elégedettek vagyunk a termékeinkkel, de, ha Önnek nem ízlik, lehetősége van a közeli Központi Irodában jelezni elállási szándékát a vásárlástól. – Ezt!? Meg se kóstoltam! Nincs időm sehová vinni, dobom a szemétbe – válaszolta. Én szívességből – és köszönetet nem várva érte – elvittem neki amit megrendelt. Hálából csak úgy fröcsögtek a csúnya szavak a szájából. Szóhoz sem hagyott jutni, majd végül köszönés nélkül letette a telefont.

Azok a DXN kávéfogyasztók, akik rendszeresen vásárolják termékeinket, tudják, hogy évek óta nem emelt árat a DXN. Ezt úgy tudta elérni a folyamatosan emelkedő világpiaci árak mellett, hogy a termékek minőségét megtartva, csak a csomagoláson változtatott. A nagyobb méretű és magasabb költséggel előállított papírdobozos csomagolásról áttért a környezetkímélő csomagolásra, mert a DXN nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos előállításra.

Az eset kíváncsivá tett, és mivel még soha nem kóstoltam az Organo Gold kávéit, és a vásárló sem kóstolta meg a DXN kávéját, ezért megnéztem, hogy vajon a csomagolás alapján el tudnám-e dönteni, melyiket válasszam. Egyáltalán akarok-e bármit is csomagolás alapján választani, anélkül, hogy ismerném a tartalmát?

Nem célom az összehasonlítás, mivel csak az egyik termék élvezeti értékét ismerem, pusztán szemrevételeztem a csomagolást.
og-dxn

Kinek a pap, kinek a papné! :) Rájöttem! Csomagolás alapján nem tudnék dönteni.

Marad a kóstolás!

A weboldalakon utána néztem az összetevőknek is. (kattints a képre a nagyításhoz):

dxnkavevsorganogold

Érdekel, hogy én miért a DXN ganodermás kávét fogyasztom rendszeresen?

– mert megkóstoltam, és ízlett,
– mert ganoderma kivonatot tartalmaz, és a ganoderma jó hatással van a szervezetemre,
– mert nem felejtem el naponta elfogyasztani,
– mert törzsvásárlóként egy életen át kedvezményes áron jutok hozzá,
– mert 1 tasak kávéból 3 adag kávét tudok készíteni, így 65 Ft-ba kerül / adag, ami tartalmazza a táplálék kiegészítőmet is,
– mert segíthetek az embereknek azzal, ha másoknak is megmutatom.

Szeretnéd Te is megkóstolni a DXN ganodermás kávét?

Vedd fel velem a kapcsolatot! Vendégem vagy egy kávéra!

Itt rendelhetsz próbacsomagot, és eldöntheted, melyik íz illik hozzád!

Válaszd a DXN Coffee Try Pack-ot!

A jócselekedet mindenkit boldoggá tesz. Megosztásodat köszönjük!

Comments are closed.