Kezdőknek közérthetően a DXN üzletről

Posted by on 16 jún 2017 | Tagged as: DXN Üzlet, MLM siker

A vásárlók 5 típusa – Te melyik vagy?

Honnan tudhatom, hogy melyik jelentkező jó nekem?

Nyilván benned is felmerült a kérdés, – ahogy bennem is amikor belevágtam a kávébizniszbe – hogy milyen társakat keress az üzletedbe, kire fókuszálj, kire számíthatsz.

A néhány éves tapasztalatom alapján már tudom, hogy mindenkit meg kell keresni, mindenkivel tudatni kell a környezetünkben, hogy bármikor elérhet minket, amikor szükségesnek tartja, amikor szerinte elérkezett az idő. A legjobb, ha széles körben tudnak arról az ismerőseid és ismeretlenek, hogy mivel foglalkozol. Ha ebben a pillanatban nem is hallják meg az üzenetedet, később még bárkinek jól jöhet, ha számíthat rád. Kerülhetnek olyan élethelyzetbe, hogy emlékeznek rá, – amire már számtalanszor volt precedens az üzletemben – tudsz nekik segíteni egészséges termékeinkkel, vagy az üzleti lehetőséggel. A lényeg, hogy ne nyomulj, de tudjanak arról, hogy mivel foglalkozol. Fontos, hogy érezzék, mindig elérhető vagy számukra, mert csatlakozásoddal a DXN-hez megtaláltad a stabilitást és ezt bármikor át tudod adni, tudsz segíteni, ha hozzád fordulnak.

network-marketing

De nézzük a másik oldalról a tényeket. Kik fognak csatlakozni hozzád? Erről készítettem egy infógrafikát, ami lényegre törően mutatja meg, hogy milyen emberekkel találkozhatsz az üzletépítésed során. Érdemes megfontolni, hogy kire szánj időt, és ki az, aki csak elvonja az energiádat. Nézd át alaposan, és döntsd el, hogy melyik helyzetben éreznéd jól magad!

(kattints a képre a nagyításhoz)

kire-szamithatsz-dxn1

A jócselekedet mindenkit boldoggá tesz. Megosztásodat köszönjük!

Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

*