III. DXN Üzletépítők napja

Posted by on 10 sze 2016 | Tagged as: DXN Üzlet

Ma több száz DXN-es munkatársammal tölthettünk együtt egy csodálatos napot a Lurdy Házban. Kiváló előadóktól hallottunk nagyon hasznos előadásokat. A rendezvény házigazdái ez alkalommal mentoraim, Bussy Sanyi és Szövetes Évi voltak, akik nem csak az üzletépítésben, a műsorvezetésben is igazán profin megállták a helyüket.

Vendégelőadóink, Szombati Orsolya a személyiségtípusokról, a velük való online kommunikációról, Nyíri Zoltán a profi kapcsolatépítésről tartott előadást. A kiváló előadások mellett megünnepeltük az újonnan minősült vezetőinket, akik megosztották velünk, mi motiválta őket, hogy csatlakozzanak a DXN-hez és hogyan tudnak segíteni ismerőseiknek, barátaiknak, hogy jobbá tegyék az életüket. Számos életutat ismerhettünk meg, miként lettek sikeres hálózatépítők, hogyan jutottak el a kezdetektől a star agent, star ruby, a gyémánt, vagy annál magasabb vezetői szintre.

Nagy öröm számomra, hogy ilyen barátaim vannak! Mert igaz barátaimnak tekinthetem azokat az embereket, akik megosztják velem őszinte, sokszor megható, néha küzdelmes, máskor oly egyszerűnek tűnő történetüket. Jó együtt lenni veletek!

Ezen a rendezvényen a következő, decemberi DXN Szakmai napra már előre meg lehetett vásárolni a belépőjegyeket. A ganoderma hatásairól tapasztalt orvosoktól hallgathatunk meg előadásokat december 10-én. 300 jegy azonnal gazdára talált! Mi már bebiztosítottuk a helyünket.

dxn-uzletepitok-napja

A jócselekedet mindenkit boldoggá tesz. Megosztásodat köszönjük!

Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

*