Így működik az agyad. Én sem hittem eddig!

Posted by on 04 már 2017 | Tagged as: Egyéb

zene

Olyan sokszor hallottam, hogy programozzuk magunkat tudatosan, pozitív megerősítésekkel, hatékonyan, minden nap, hogy boldog, értékes emberek lehessünk. Azt tapasztaltam, hogy azok, akik rendszeresen alkalmazzák a programozást, (mantrázást) mindig jól érzik magukat a bőrükben, mosolygósak, békében vannak magukkal, és árad belőlük a szeretet. Azt érzem, hogy olyan jó a társaságukban, jó velük együtt lenni. Én is ilyen akarok lenni! Megvan hozzá minden adottságom, szeretem az embereket, (elfogadom őket olyannak, amilyenek) és alapvetően vidám vagyok.

Miért ne erősíthetném meg ezeket a pozitív tulajdonságaimat úgy, hogy kipróbálom én is a rendszeres programozást!?

Már egy ideje tudatosan úgy indítom a napomat, hogy a reggeli ébredés, és rendszeres torna után, kávézás közben Bagdi Bellát hallgatom. Nagyon szeretem a dalait és Őt is, imádom a koncertjeit. Sugárzik a boldogságtól, és ez, ahányszor látom, hallom, rám is rám ragad.

A kávézás számomra elmaradhatatlan szertartás. Bekuckózok kényelmesen a kanapéra, elindítom a youtube-ot, és szól a kellemes, halk zene közben. Ma reggel a szokottnál korábban keltem. Most is a kávé volt az első, de kissé lustára vettem a napot, – szombat lévén – úgy gondoltam, hogy a torna ráér később, időm van bőven mindenre. A megszokott Bella zenét még nem indítottam el. Csak leültem a kávémmal, és lassan kortyolgattam, élveztem az ízét, néztem ki az ablakon, ahol a tavaszi napsugarak már vidám táncot jártak. Majd kis idővel később arra figyeltem fel, hogy a körülöttem lévő nagy csendben a fejemben megszólalt egy dallam, amit magamban dúdolgatok. Biztos Te is voltál már úgy, hogy egy ismerős dallam megragad az agyadban, napokig nem tudtál tőle szabadulni.

Újra, újra visszatért a gondolataimban: “egységben vagyok magammal, egységben vagyok a világgal…” Ez hihetetlen! Vagy mégsem? A rendszeres programozás tudat alatt összekötötte a kávézást Bella dalaival.

Félelmetes, hogy mire képes az emberi agy!

Hát, nagyon vigyázz, mit hallgatsz rendszeresen, mit engedsz be az agyadba, válogass tudatosan! A média is tudja, ismeri a programozást. :)

A jócselekedet mindenkit boldoggá tesz. Megosztásodat köszönjük!

Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

*