DXN megoldás anyagi problémákra – Pénzkereseti lehetőség

Posted by on 06 jan 2017 | Tagged as: DXN Üzlet, Online hálózatépítés, Passzív jövedelem

dxn-megoldas-online-halozatepites

Komolyan érdekel, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy sikeres munkatársunk legyél? Érdekel, miként érheted el minél rövidebb idő alatt céljaidat?

Ha úgy gondolod, hogy ezt az egyszerű dolgot, – amit most leírok – Te is meg tudod tenni úgy, mint a több tízezer hozzánk csatlakozó, – márpedig miért ne! – akkor szeretettel várunk csapatunkba! A legfontosabb, hogy higgy magadban! Te is meg tudod csinálni, ahogy én is! Néhány év alatt fel tudsz építeni egy komoly üzletet, amivel ki tudod egészíteni, vagy ki tudod váltani a nyugdíjadat, vagy a jelenlegi keresetedet és a hátralévő életedet megalapozhatod.

A DXN-ben mindenkit felnőtt embernek tekintünk, mindenki eldöntheti, hogy mikor, mennyit dolgozik, mit csinál, és milyen tempóban halad, ezért inkább azt mondom el neked, hogy én mit tettem, mit teszek, hogy a saját kávéüzletemben egyre nagyobb sikereket érek el. Ha nagyon egyszerűen akarok fogalmazni, akkor annyit, hogy segítek megmutatni a világ legegyszerűbb pénzkereseti lehetőségét azoknak, akik nyugodt idős korra, több szabadidőre, egészségre, anyagi biztonságra vágynak, vagy megalapoznák saját és gyermekeik jövőjét, és több, minőségi időt szeretnének együtt tölteni a családjukkal, szeretteikkel. Ha követed a példámat, minden álmodat megvalósíthatod, elérheted céljaidat a DXN-nel!

Te is több pénzt szeretnél? Több szabadidőt, nyaralást? Házat, lakást, autót? Ugye, erre kerested a megoldást mikor rám találtál, ahogy rajtad kívül még nagyon sokan keresik a lehetőséget.

Emlékezz arra, hol, és hogyan találtál rám! Mások is itt keresnek, az interneten!

Ha megvan a saját motivációd, a saját tempódban Te is óriási üzletet építhetsz. 6 éve kezdtem, nulla hálózatépítői tapasztalattal. Már elértem a gyémánt vezetői szintet, ami komoly elismerés az üzletünkben, így neked is segíthetek abban, hogy elérd a céljaidat. Már 6 olyan munkatársamat segítettem, hogy elinduljanak a függetlenséghez vezető úton, akik hozzám hasonlóan az anyagi biztonságra vágynak. Tíz országból vannak csatlakozóim, akik rendszeresen fogyasztják termékeinket, ez biztosítja nekem a folyamatos bevételt.

Hogyan csinálom?

Segítek megmutatni, és tájékoztatom az érdeklődőket, hogyan tudnak olcsóbban vásárolni és hogyan tudnak csatlakozni rendszerünkhöz. Megtanítom a hozzám csatlakozókat, hogyan tudják használni online rendszerünket, eszközeinket. Heti néhány órát foglalkozok az üzletemmel a hagyományos munkám mellett, amit a szabadidőmből áldozok arra, hogy megteremtsem magamnak, és gyermekeimnek a biztonságos jövőt. Én ráérek, még jócskán van időm a nyugdíjig – ha egyáltalán még lesz akkor nyugdíj! Nem bízom a véletlenre!
Ennyi!

Milyen eszközeim vannak mindehhez?


-Mentoraim támogató segítsége. Bármikor fordulhatok hozzájuk, ha kérdésem van. Ugyanezt a támogatást megkapják tőlem a munkatársaim is, mindenben segítem a hozzám csatlakozókat. Ha nem tudok válaszolni a kérdéseikre, mentoraim megválaszolják.

– Online képzési rendszer, amit a cég nagyvonalúan minden hozzánk regisztrált tagunknak ingyenesen és korlátlanul biztosít, akár ingyenesen, akár fizetősen regisztrál. Saját webirodát kaptam, ahol minden képzési anyag – videók, termékleírások, céges információk, terméktapasztalatok, email és videóküldő rendszer, hírlevelek, és minden vállalkozásomat támogató eszköz – megtalálható, minden regisztrált tagunk számára elérhető, használható.

– Ingyenes weboldalak akár 20 nyelven, mindegyik feltöltött webáruházzal, itt tudják elérni vásárlóink a termékeket, a világ bármelyik részéről, és a központunk kiszolgálja a megrendelőket, ezzel sem kell foglalkoznod.

Lehet világméretű üzleted, mint nekem, de tartsd szem előtt, hogy csak Magyarországon is rengeteg olyan üzlettársad, törzsvásárlód lehet, akik egészségtudatosak, minden nap megisszák a kávéjukat. Tudtad, hogy Európában minden percben 240 ezer csésze kávét isznak meg az emberek? Ugye, szerinted is jó üzlet van a kávézásban? Részesedj Te is belőle!

Fontos tudnod:


beléphet bárki ingyenesen – általában ők a rendszeres fogyasztók (nagyon fontos, hogy sok ilyen fogyasztónk is legyen, mert az ő forgalmukból származik a jövedelmünk).

beléphet bárki 1 termék megvásárlásával, és 5000 Ft regisztrációs díjjal is, de gondolj bele, ha Te is csak 1 terméket vásárolsz, és ezt adod tovább, akkor hozzád is olyanok regisztrálnak, akik 1 terméket vásárolnak – ebből nem tudsz gyorsan nagy üzletet építeni.

beléphet bárki a 100 pontos belépővel, ez kb. 28 ezer Ft befektetés az üzletedbe, és megtakarítod vele az 5 ezer Ft-os regisztrációs díjat, így Te is okkal számíthatsz arra, hogy neked is 100 pontos regisztrálóid lesznek, és, ha ezt adod tovább, akár egy év alatt felépíthetsz egy óriási, akár 2000 fős hálózatot, amivel már a jelenlegi munkádat is kiválthatod, folyamatosan növekvő, akár több százezer forintos havi jövedelemmel.

– ismerd meg, és fogyaszd rendszeresen a termékeket, hogy legyenek saját pozitív tapasztalataid, amit megoszthatsz az emberekkel. Természetesen ezzel azt is bizonyítod, hogy elkötelezett vagy a cég és a termékek iránt.

– az, hogy én most hol tartok az üzletemben, egyáltalán nem befolyásolja a Te üzletedet, vagy jövedelmedet, azonban nekem fontos, hogy segítsek neked nagy üzletet építeni, hogy minél nagyobb sikereket érj el, mert ez nekem is érdekem. Számíthatsz a segítségemre mindenben!

– ez nem hagyományos munka, csak magadnak tartozol elszámolással. Senki nem koppint a fejedre,, hogy miért nem haladsz gyorsabban. A saját tempódban dolgozhatsz, haladhatsz előre, az anyagi függetlenséghez vezető úton.

Csak rajtad múlik, hogy mikor leszel sikeres, boldog ember, és azon, hogy mennyire szorít a cipő!

Már biztos tudod, hogy mit szeretnél! Döntöttél?

Ha csak próbálkozni, akkor a jövedelmed is ilyen arányban várd!

legjobbalkalom

1.

Ha hosszú, egészséges életet akarsz élni, fogyaszd rendszeresen a DXN termékeit, és élvezd a ganoderma áldásos hatásait!

Itt regisztrálhatsz ingyenesen, és egy életen át kedvezményes áron vásárolhatod meg a termékeinket:

kéremakávémat

Kóstold meg a hozzád illőt!

legjobbkávé

2.

Ha munkatársunk akarsz lenni, de még kissé bizonytalan vagy magadban, ráérsz évek alatt felépíteni az üzletedet, és vállalod, hogy hozzád is csak egy-egy termékkel regisztrálnak, akkor itt csatlakozz:

üzletépítés

Regisztrációdat az 5000 Ft tagsági díj befizetésével és 1 termék megvásárlásával érvényesítheted:

dxnkávé

3.

Ha szándékod komoly, gyorsan, nagy üzletet akarsz építeni, és rövid idő alatt el akarod érni az anyagi függetlenséget, regisztrálj itt és válassz a termékcsomagok közül (az 5 ezer Ft-os regisztrációs díjat a DXN átvállalja):

button-tagsag-gyorsvaltozas

A regisztrációmmal egy időben

button-dxntermekcsomag

Maradt még megválaszolatlan kérdésed?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

csikosilona-dxn-star-diamond2

Csikós Ilona DXN Start Diamond

+36- 20- 9573864

dxn@csikosilona.hu

A jócselekedet mindenkit boldoggá tesz. Megosztásodat köszönjük!

Subscribe to the comments through RSS Feed

Leave a Reply

*