A DXN 25. a Top 100 direkt értékesítő cégek ranglistáján

Posted by on 09 ápr 2015 | Tagged as: Egyéb, MLM siker

A DXN újabb mérföldkőhöz érkezett. Izgatottan vártam ezt a napot, hiszen a világ legjobbjainak megmérettetése és a DXN aktuális helyzete volt a tét.

A világ Top 100 direkt értékesítő cégeinek legrangosabb eseménye, a világ legjobb jövedelemteremtő közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalatainak megmérettetése zajlott tegnap, melyről a világ tájáról millióan beszélnek.

A Direct Selling News internetes portál minden évben mélyreható vizsgálat után közzéteszi a Top 100 direkt értékesítő vállalat listáját.

Direct Selling News Top 100

Fantasztikus teljesítmény, hogy ismét 3 helyet lépett előre a DXN a világ legjobb Network Marketing cégeinek ranglistáján az utolsó megmérettetés óta.

Immár a rangos 25. helyen áll, és ganodermás cégek között a világelső!

A DXN az utóbbi évek gazdasági válsággal sújtott helyzetében is képes volt a növekedésre, mégpedig nem elhanyagolható módon, – az európai megjelenése óta – közel megduplázva a bevételét. A világrangsort sok-sok évtizede vezető Network Marketing cégei közé nőtte fel magát, és került az élmezőnybe.

Elkötelezett fogyasztóinak és munkatársainak köszönhető, hogy töretlenül, dinamikusan halad előre még a válságos időkben is, több olyan céget maga mögött hagyva, akiknél stagnál, vagy éppen visszaesett a forgalom.

A DXN semmit nem szeret a véletlenre bízni! Termékei és a kiváló Marketing Terve plusz lehetőséget jelent azoknak, akik azonnali megoldást és eredményt keresnek anyagi, vagy egészségi problémájukra.

Az a cél, hogy simán menjen minden, és a hálózati marketing ehhez teremt remek megoldást bárkinek a világon!

Gratulálok DXN! Jó, hogy VELED tarthatok!

Bölcs döntést hoztam, amikor 2010-ben csatlakoztam.

Sok sikert kívánok a listán szereplő többi cégnek, megérdemlik a méltó elismerést!

Ha Te is szeretnél velünk tartani és jobbá tenni a DXN-nel saját, vagy szeretteid életét,

itt jelentkezhetsz. Szívesen látunk csapatunkban!>>>

A jócselekedet mindenkit boldoggá tesz. Megosztásodat köszönjük!

Comments are closed.

Trackback This Post |