Kezdd itt!

Created by on 21 dec 2015 | Tagged as:

Ilyen könnyen szabadulhatsz meg Te is a problémáidtól!

Kedves Látogató, aki ide tévedtél az oldalamra! Olvass tovább, ha megoldást keresel anyagi problémáidra, amivel én is szembesültem pár évvel ezelőtt.

Szánj 3 percet az én történetemre!

Nem véletlen, hogy megtaláltál!

Te is érezted már valaha, hogy romokban az életed? Eltelt sok év, vagy évtized, mi alatt felépítettél valamit, ami egy ideig jól működött, de ma már nem… Muszáj változtatni rajta, hogy túlélj… Nem tudod, hogy hol kezdd el, csak annyit tudsz, hogy már nem mehet így tovább. Tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel. Rajtam kívül még sokan vannak, akik szeretnének a jelenleginél jobb életet, nagyobb anyagi biztonságot, könnyebb nyugdíjas éveket, többet segíteni a családjuknak, gyerekeiknek, szüleiknek, és nyugodt jövőre vágynak.

Az elmúlt jó pár évben, közeledvén a nyugdíj korhatárhoz én is ezt éreztem, de sehol nem találtam a megoldást.

Napról napra éltünk a családommal, folyamatosan kiszámíthatatlan helyzetben voltunk. Nem tervezhettünk előre a bizonytalan jövedelem miatt. Vállalkozást könnyű elindítani, de nehéz továbblépni, kitörni az ismeretlenségből. Fiatalon, nagy reményekkel indítottuk családi vállalkozásunkat a semmiből, minden anyagi támogatás nélkül. Ha nehezen, de működött is addig, amíg a politikai és gazdasági helyzet, a változások, miatt nem kényszerültünk volna mi is az állandó változásokra. Erre sem, de főképpen a kialakult gazdasági válságra nem voltunk eléggé felkészülve, biztonságos anyagi háttér nélkül nehéz volt követni, áthidalni ezeket.

Éveken keresztül küzdöttünk, de nem jutottunk egyről a kettőre.

Ennek következménye, hogy családunk egészségi állapota, anyagi helyzete, és a kilátásaink egyre rosszabbodtak.

Ebben a helyzetben került képbe nálunk a DXN. Néhány évvel ezelőtt a hozzánk hasonló, kilátástalan helyzetben lévő barátnőm – aki egyben a munkatársam is volt – találkozott ezzel a fantasztikus üzleti lehetőséggel, ami felvillantotta mindannyiunk előtt egy egészséges, jobb élet, szebb öregkor, és az anyagi biztonság lehetőségét.

A nap, amikor végleg megváltozott az életünk.

5 évvel ezelőtt, december elején jártunk, a szokásos karácsonyi készülődéssel.

Már évek óta anyagi gondokkal küzdöttünk, ami ilyenkor a karácsony és szeretet ünnepén mindig felerősödött bennem. De az igazi szeretet tettekben, és nem a szavakban nyilvánul meg! 2010 decemberében, pár ezer forinttal a zsebemben készültem a karácsonyra. Ekkor találkoztam a barátnőmmel, aki megkínált egy ganodermás kávéval, és beszélt a DXN üzleti lehetőségről, ami nagy változást hozott az ő életébe. Nagy szeretettel és segíteni akarással osztotta meg velem amit hallott róla.

Biztos voltam abban, hogy ezzel megváltoztathatjuk az életünket!

Találkozásom a DXN-nel nagy döntés elé állított. Választanom kellett! A karácsonyi halászlé, vagy regisztráció a DXN-be? Néhány ezer forintról beszélünk, és egy életre szóló döntésről, de számomra nem volt kérdés! Az utóbbit választottam.

Tudtam, hogy ezzel az egész családom jövőjét változtathatom meg.

Ennyi év távlatából már biztosan tudom, hogy jól döntöttem. Azonnal belevágtam, mert olyan biztos hátteret és mindenre kiterjedő támogatást kaptam, amit a hagyományos vállalkozási formában még soha nem tapasztaltam.

Korábban soha nem építettem MLM üzletet, előtte nem voltam semmilyen hálózatban, és elég tapasztalatlan voltam, de nagyon változtatni akartam az anyagi helyzetünkön. Képesnek éreztem magam arra, hogy mindent meg tudok tanulni ahhoz, hogy elérjem a teljes anyagi függetlenséget, és a csapatom kiváló vezetőjévé váljak.

Induláskor 5 évet adtam magamnak, hogy elérem a gyémánt vezetői szintet – ami egyúttal erkölcsi és anyagi elismerést is jelent a hálózatépítésben – és ez mostanra valóra is vált.

Így indítottam el DXN vállalkozásomat csupán 5 ezer forint befektetéssel.

2015. december

.

Ha Te is változtatni akarsz jelenlegi életeden, és elfogadod a segítségemet, csatlakozz gyémánt csapatunkhoz!

A regisztrációhoz kattints a gombra!

csatlakozzmost

A jócselekedet mindenkit boldoggá tesz. Megosztásodat köszönjük!

Comments are closed.

Trackback This Post |